On se tuokin ihme homma?? Joku vitun potkupalloilija joka kampaa tukkansa eri asentoon päivittäin tulee leikkauttamaan koipensa, niin siitä sitten revitään viikkotolkulla otsikoita?? Mitä vittua?? Eikö ole muita aiheita ihmisillä, ei saatana..kovin on mitättömät köyhän huvit. Toki rouva pekhamikin saapui äijänsä tueksi, niin on siinäkin aihetta oikein uutisiin saakka. Kertokaa ennemmin siitä jos joku kotimainen pitkäaikaistyötön sattuu saamaan työtä viidentoista vuoden työttömyyden jälkeen. Kun on ensin kärsinyt pari lamaa välissä. Siinä sitä olis uutista minun mielestä. Vitun vittu.

Eipä taida tuo uutinen ylittää edes vessankynnystä saati sitten uutiskynnystä. Tuommosia tarinoita tämä katjainen kansa tarvitsee eikä miljonäärin jalkaleikkauksia. Täällä kyllä saa leikata lapsiperheiltä ja muilta pientuloisilta kaikki tuet vittuun, mutta ei siitä kerrota kuin sivulauseessa tai jossain paikallislehdessä. Saatanan saatana että vituttaa ja pistää vihaksi.

Tuo lakkoilu on niin ihme homma etten viitsi, eli uskalla, siihen hirveästi kommentoida. Ymmärrän kyllä ahtaajien puolen asiasta, duunareita kun ovat hekin, mutta taas toisaalta ymmärrän työnantajienkin puolen asiassa. Tuommoinen laaja muutosturva ei minun mielestä ole yhden liiton asia, vaan tuollainen muutosturva joka takuuvarmasti laajenee kaikkiin työehtosopimuksiin pitäisi käsitellä laajemmalla sektorilla ja ilman mitään lakonuhkaa. On kuitenkin kyse niin isosta asiasta, että se pitäisi neuvotella yleiseen työehtosopimukseen ihan keskusjärjestö ja hallitus tasolla.

Itsehän olen sellaisessa kioskissa töissä mikä joutuu lakon takia kierrättämään maahantuotavat tavarat Baltian kautta rekoilla suomeen. Työllistetään vaan ulkomailla rekkakuskeja ja muita logistiikan ihmisiä, ei noita omia työttömiä paljoa vielä olekaan!!

Toisaalta ahtaajien keskiansio pompsahtaa tuplaksi meikäläisen liksaan nähden, että olisi se täälläkin pankkitilillä vielä tilaa. Ei parane valittaa, kyseessähän on uravalinta kysymys ja kukapa siihen muukaan vaikutta jollei ihan itse. Mutta vittu soikoon siitä huolimatta!!