Mikä siinä sitten on kun tankataan niitä Puntoja huoltoasemilla, että se vessa pitää jättää siihen mittarille, vieläpä automaatille, parkkiin siksi aikaa kun käydään ostelemassa kaikkea pientä kivaa?? Voi saatanan saatana, eikö tullut pieneen junttiin päähän, että maailmassa on muitakin ihmisiä. Odota nyt sitten siinä vitun automaatilla, että pikkurouva saa ostettua hedelmäpastillinsa. Ei mitään kiirettä, minusta on tosi kivaa kuluttaa aikaani jossain saatanan huoltsikan pihalla. Siirtäkää ne vitun vessane pois kun olette tankanneet, edes automaattien edestä!! Kiitos vitusti jo etukäteen.

Joo ja nuo ns. huoltoasemat vain pahentavat asiaa. Pitää myydä enemmän tuotteita kun joku vitun hypermarketti. Miksi vitussa? Onhan noita kioskeja joka puolella, pitääkö huoltoasemienkin pukata pihalle sitä samaa paskaa?? Odota jos pitäis rengas saada vaihdettua, niin ei saatana takuuvarmasti onnistu, mutta jos kaljaa haluat tai syödä jonku vitun väsyneen sveitsinleikkeen niin se kyllä onnistuu.. Korjaako ne autoja sitten jossain ihme ravintoloissa??HÄ?

Sitten jos vahingossa mainitset asiasta, siis että olis ollu kiva päästä tankkaamaan autoa, niin ei mitään kommenttia tai edes pahoittelevaa katsetta, ehei, tyhjä tuijotus jonnekin tyhjyyteen.

Sekin muuten on ihan saatanan mahtavaa kun joku kerta viitsit pestä autosi jossain TODELLA halvassa "pikapesussa", niin seuraava tapahtuma on ihan takuuvarma asia. Ensin ajelet pari tuntia epätoivoisesti jotta löytäisit a) toimivan pesun tai b) pesun johon ei ole sadan auton jonoa. No sitten kun sellainen joskus tulevaisuudessa löytyy ja haet sen pesulapun huoltoasemalta niiku asiaan kuuluu, niin eikö vittujen vittu sinä aikana ole vähintään kaksisataa autoa ehtinyt mennä valmiiksi jonoon?? Mitä vittua? Jengi oikeasti ajaa surkeat tojotansa sinne vitun jonoon ja menee sitten maksamaan pesun?? Ja samallahan on tosi kätevä käydä kaupassa, odota siinä sitten autossaettä Jore saa ostettua kaljansa jalenkkinsä, no okei pelasin vielä vähän jotain situn pottiakin siinä. Ei saatana, eikö kotona jo ole opetettu ihan käytöksen perusasioita?? Ette kai te juntit vie kaupassakaan niitä helvetin kärryjä sinne kassajonoon ja lähde sitten vasta hakemaan sitä lauantaimakkaraa?? Viettekö lapset ensin jonottamaan jonnekin ihme Postin tiskille kun itse käytte välissä kaupassa?? Eihän tässä ole mitään järkeä!!

Joo joo on olemassa niitä pesuja joihin voi ajaa suoraan ja maksaa automaatilla, mutta ku nei niitä ihan joka kulman takana ole. Toisaalta on ihan kiva tankata ja pestä auto samalla kerralla. Te vitun juopot juntit teette sen vain mahdottomaksi.